Rabu, 15 Mei 2013

PETRUK DADI RATU (MP3)

1.       Pagelaran 14 Maret 2013

Prabu Thong thongsot Belgeduwel Beh saking Nagari Lojitengoro arso mbedah Nagari Ngastino. Wusono Nagari Ngastino kasil kabedah. Anung anung senopati Ngastino sedoyo sami kapikut lumebet ing pakunjaran. Prabu Duryudono kapendem sukunipun wonten Alun alun sambat arerantan
Prameswari NAGARI Ngastino Dewi Banowati kang arso dados putri Boyongan Lumaris angupoyo Srayan dumateng Raden Arjuno. Prabu Thong thongsot Belgeduwel Beh sigro ambujung playuning Dewi Banowati nganti Dumugi madyaning Wono.
Kocap lumajaring sang Dyah ayu pinanggih Raden Arjuno sigro sambat kaliyan ingkang Rayi bilih ngastino kabedah dening ratu membanipun Petruk malah sang dyah ayu bade dipun pergonjak kaliyan Petruk. Duko yayah sinipi Raden Arjuno sigro amulosoro Sang Kantong Bolong.
Petruk wonten kalih?
Lajeng ingkang pundi Ki. Lurah Kantong Bolong ingkang asli ?
Sumonggo dipun pidangetaken babaring lampahan puniko.

LINK DOWNLOAD :
  1. petruk_dadi_ratu_1_pambuko
  2. petruk_dadi_ratu_2
  3. petruk_dadi_ratu_3
  4. petruk_dadi_ratu_4 
  5. petruk_dadi_ratu_5
  6. petruk_dadi_ratu_6
  7. petruk_dadi_ratu_7_tamat

     

3 komentar:

  1. nderek mgunduh.... njih.....

    BalasHapus
  2. 3 kalih 4 kok "link yang adan minta tidak berlaku" nggih ???

    BalasHapus